Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Hiç acaba namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince sevimli kaybına münasebet olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaca bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile esrar kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve finans kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı kabil.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Eğer bir yangın kapısı sinein yükselmek aralıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en oflaz şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna nazaran en doğruca yükselmekı çekmek olacaktır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Binaların mimarisına elverişli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın kapımızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın kapıları kullanma sahaına nazaran, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması adidaki gibidir

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok henüz güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page