The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın kapısı evgin çıkış midein kullanılacaksa o dakika lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Yangına karşı güvende konmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın emanet güvenliğini temin etmek üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir özge özelliği kilit + düzen seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek sinein kullanılan bir bapdır.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın Yangın Kapısı bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Mono blok cisim dokuması branş sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page